/ Hart voor een gezond binnenklimaat



Het CO2DE Project


  • Over CO2DE
    Waarom CO2 checken?
  • Het belang van een goed binnenklmaat
    Een slecht of matig binnenklimaat kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan luchtwegaandoeningen, astma, allergieën, geïrriteerde ogen, vermoeidheid en hoofdpijn. Daarnaast kan het leiden tot overlast van bijvoorbeeld schimmels of huisstofmijt. Alleen daarom al is het goed om gewoon eens te meten hoe goed de binnenlucht in jouw huis is!

    En dat geldt voor iedereen. Want denk niet te vlug: "we hebben geen oud huis" of "we hebben een op en top geïsoleerd huis. Dus bij ons is het perfect voor elkaar!" Want we komen regelmatig gevallen tegen waarbij het onverwacht tot niet helemaal op orde is. Een steeds beter geïsoleerd huis, kan namelijk niet zonder een goede ventilatie! Neem daarom met weinig moeite de proef op de som.

    Zo werkt CO2DE
    CO2DE werkt als een bibliotheek, maar in plaats van boeken leen je een thuismeetpakket.

    In elke deelnemende gemeente gaan een aantal meetpakketen rond. Met een meetpakket kun je het CO2-niveau en het vochtgehalte in jouw huis meten. Deze meting voer je uit in alle vertrekken. Van woonkamer tot badkamer en slaapkamer.

    De gemeten resultaten voer je in op deze website en daarna ontvang je direct een online advies, met de mogelijkheid voor een persoonlijk advies via het Energiehuis.

    Meedoen is eenvoudig en kosteloos. Volg simpelweg de vier stappen hieronder.

    1. Meld je aan.

    2. Ontvang de meetapparatuur.

    3. Meet en ontvang persoonlijk advies.

    4. Geef het meetpakket door.

vorige | volgende



Doe Mee!












Adres

BuurtBikkels.nl

Zandstraat 24

6591 DC

Gennep

Contact & Volg ons

Telefoon: 0616540375

Email: info @ buurtbikkels.nl